ATTENTION-lezing door professor land- en bosbeheer @ Hansbeke

Datum: 
woensdag 30 november 2011 20:00

Woensdag 30 november - 20u - Hansbeke. Gastspreker Roeland Samson is professor land- en bosbeheer aan het Departement Bio-ingenieurswetenschappen van de Universiteit Antwerpen. Hij ondersteunt en coördineert verschillende ontwikkelingsprojecten in het zuiden in relatie tot duurzame land- en bosbouw.

De kern van zijn ondezoek ligt in Afrika (Tunesië, Senegal, Mali, Benin, Ivoorkust en Zuid-Afrika) en Zuid-Amerika en de Caraïben (Chili, Suriname en Cuba). Bovendien heeft hij een jarenlange ervaring in onderzoek naar effecten van klimaatwijzigingen op ecosystemen. Vanuit deze beide expertises is deze enthousiaste spreker uitstekend geplaatst om de effecten van klimaatwijzigingen in het zuiden op een verhelderende manier uit de doeken te doen.'

Het gaat door in de gemeentezaal van Hansbeke, Hansbekedorp 35 9850 Nevele en begint om 20u.

 http://www.11.be/landen/activity/detail/wie_betaalt_klimaatrekening,33844