Terugkomst expeditie @ Zaventem

Datum: 
vrijdag 24 februari 2012 22:03 - 22:05

Alles hangt af van de weersomstandigheden, hou de AHA-website in de gaten voor de laatste update.

Op 24 februari 2012 komt Koen Meirlaen terug uit Antarctica! Dit is op vrijdag, tijdens de krokusvakantie.

Op 22 februari 2012 vertrekt Koen vanuit de poolbasis om eerst nog een nacht door te brengen in de Russische poolbasis en op 24 februari vertrekt hij om 's ochtends vanuit Kaapstad om via Londen naar Zaventem te vliegen.

 

Aankomst in Zaventem: 

vermoedelijk op VRIJDAG 24 FEBRUARI 2012 om 22u!

@ Zaventem, Nationale Luchthaven! 

 

Op maandag 27 februari is hij te gast in De Laatste Show om het AHA-project voor te stellen.

 

+

 

REISVERHALENAVONDEN OP 28 EN 29 FEBRUARI 2012

Geachte heer, mevrouw

De expeditie van leerkracht Koen Meirlaen loopt bijna op zijn einde.  Op het einde van de krokusvakantie zal onze leerkracht aardrijkskunde landen op Zaventem, na bijna drie maanden verblijf in het Princess Elisabeth Station op Antarctica.

We kijken niet alleen uit naar zijn terugkomst, maar ook naar de fantastische verhalen over de expedities die hij op de Zuidpool heeft mogen beleven.

Koen Meirlaen zal op dinsdagavond 28 februari 2012 en een tweede keer op woensdagavond 
29 februari 2012
om 20.00 uur in de Magrittezaal van onze school verslag uitbrengen.
Iedereen is van harte welkom!

Koen Meirlaen deelde al verschillende wetenschappelijke bevindingen met de school. Heel wat leerlingen hadden ook de kans om te skypen met hun leerkracht. Al deze ervaringen komen nu aan bod op de reisverhalenavond.

Deze avond vormt dan meteen ook het einde van het Holistic luik. Vanaf nu, tijd voor het derde en laatste luik: Action! Daarin plannen we een klimaatdebat op 21 maart 2012 om 19.30 uur in zaal Rekkelinge en een voordracht door Peter Tom Jones op 18 april 2012 om 19.30 uur op onze school. De slothappening met o.a. de finale van de AHA-bedenkerswedstrijd  is voorzien op 25 mei 2012 om
19.30 uur in de Magrittezaal.

Blijf ondertussen alles volgen op www.ahaproject.be met in het bijzonder alles rond de AHA-bedenkerswedstrijd. Alle informatie over de activiteiten staat in een mooi overzicht op www.ahaproject.be/kalender.

Met vriendelijke groeten

AHA-werkgroep communicatie                                                                               Directie

www.ahaproject.be                                                                                    J. Caron, P. Schaubroeck en K. De Ruyck