REISVERHALEN-avond

Datum: 
woensdag 29 februari 2012 20:00 - 21:30

De expeditie van leerkracht Koen Meirlaen loopt bijna op zijn einde.  Op het einde van de krokusvakantie zal onze leerkracht aardrijkskunde landen op Zaventem, na bijna drie maanden verblijf in het Princess Elisabeth Station op Antarctica.

We kijken niet alleen uit naar zijn terugkomst, maar ook naar de fantastische verhalen over de expedities die hij op de Zuidpool heeft mogen beleven.

Koen Meirlaen zal op dinsdagavond 28 februari 2012 en een tweede keer op woensdagavond 
29 februari 2012
om 20.00 uur in de Magrittezaal van onze school verslag uitbrengen.
Iedereen is van harte welkom!

Koen Meirlaen deelde al verschillende wetenschappelijke bevindingen met de school. Heel wat leerlingen hadden ook de kans om te skypen met hun leerkracht. Al deze ervaringen komen nu aan bod op de reisverhalenavond.

Deze avond vormt dan meteen ook het einde van het Holistic luik. Vanaf nu, tijd voor het derde en laatste luik: Action! Daarin plannen we een klimaatdebat op 21 maart 2012 om 19.30 uur in zaal Rekkelinge en een voordracht door Peter Tom Jones op 18 april 2012 om 19.30 uur op onze school. De slothappening met o.a. de finale van de AHA-bedenkerswedstrijd  is voorzien op 25 mei 2012 om
19.30 uur in de Magrittezaal.

Blijf ondertussen alles volgen op www.ahaproject.be met in het bijzonder alles rond de AHA-bedenkerswedstrijd. Alle informatie over de activiteiten staat in een mooi overzicht op www.ahaproject.be/kalender.

Met vriendelijke groeten

AHA-werkgroep communicatie                                Directie

www.ahaproject.be                                                  J. Caron, P. Schaubroeck en K. De Ruyck

Guido Gezellelaan 105

9800 Deinze